husplacering
Husens placering på Varvsholmen. Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma.

EN DRÖM BLIR VERKLIGHET

Det är något visst med Varvsholmen. Med sitt strategiska läge i Kalmarsund har den i tusentals år dragit människor till sig. Handelsmän, sjöfarare, hövdingar, kunglig flotta och varvsindustri. Sedan låg ön i träda och en ny dröm föddes. Drömmen om att erbjuda boenden mitt i Kalmar med havet som granne och utsikter ingen någonsin kan se sig mätt på. Idag har Varvsholmen hittat sin nya form. Tusen människor bor här och lika många har sin arbetsplats på ön. Än en gång sjuder Varvsholmen av liv och ett nytt kapitel har tagit sin början. Nu kan vi äntligen välkomna fler att bli Varvsholmsbor – i kvarteret Spantrutans andra etapp reser vi Brf Riggen.

brf_riggen1
Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma.

59 NYA DRÖMMAR TILL SALU!

Tänk att vakna upp och havet är det första du ser. Att kliva ut ur porten och vara ute på kajen, vid bryggan, vid båten. Att se naturens alla skiftningar under året med Ängö och Ölandsbron som fond och samtidigt har du hela centrala Kalmar inom promenadavstånd. En kombination som gjort att lägenheterna på Varvsholmen hittat sina ägare mycket fort. För att ge fler möjligheten att leva och bo drömmen uppför vi nu Brf Riggen med 59 lägenheter som får sällskap av både kvarters- krog och servicebutik.

Varvsholmens historia
Varvsholmens historia
husplacering
Husens placering på Varvsholmen. Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma.

VÄLKOMMEN ATT TA PLATS I HISTORIEN

När varvet lades ned 1980 efter många hundra års verksamhet var det många som trodde att Varvsholmens storhetstid var över. Istället började en ny. Denna vackra plats gav nu möjlighet för människor att njuta av det unika läget dygnet runt, året om. Med bostäderna har Varvsholmen fått ett helt nytt liv. De som redan flyttat in är fortfarande lika hänförda av utsikterna. Med uppförandet av de nya lägenheterna i Brf Riggen kan du nu också bli en del av det behagliga livet på Varvsholmen.