ÅSKMOLN, DRIVVED OCH KLIPPGRÅ
SIGNERADE MIJA KINNING

Inredare Mija Kinning

Inredare Mija Kinning

Med Brf Riggen tar vi på CA Fastigheter ett helt nytt grepp när det gäller inredning. Vi har anlitat en av landets mest uppskattade inredare att utforma tre olika inredningskoncept: Åskmoln, Drivved och Klippgrå. Oavsett vilket koncept du väljer till din lägenhet så får du materialval av hög kvalitet, en stil som går igenom hela lägenheten och som harmonierar med byggnaden som helhet. Inredaren och tv-profilen Mija Kinning har skapat inredningskoncepten utifrån sina egna upplevelser av hur Kalmarsunds scenerier skiftar. Hennes arbete kommer också att synas i entréer och trapphus. Hon har strävat efter en enhetlig upplevelse av havet och himlen med utrymme för personliga variationer. Läs mer om inspirationen och
de förstklassiga materialvalen här.

Inredning för platsen, byggnaden och personerna

De öppna ytorna, de stora fönsterpartierna och tillgången till utomhusmiljöer gör att hemmen i Brf Riggen ständigt för en konversation med den omgivande naturen. Inredningen bildar en länk mellan ute och inne. Delvis fungerar den som en förlängning in i lägenheten, delvis fungerar den som kontrast. Denna balans kan man själv fintrimma efter eget huvud genom valet av inredningskoncept. Genomgående är att materialen är gedigna och hållbara. Tanken är att varje hem ska kunna vara vackert länge. Flera av materialen blir snyggare med åren.

inredningskoncept
Genomgående är att materialen är gedigna och hållbara. Flera av materialen blir snyggare med åren.

Vardagsrummet
– stå still låt blicken vandra

Att bo på Varvsholmen ger en alldeles speciell ro för själen. Många vittnar om hur de ofta blir sittande, hänförda av den utsikt de har utanför fönstret varje dag. Att bo på en ö gör att blicken kan sträcka ut ordentligt. Vattnet skapar rymden och avståndet som gör vyerna magiska. Visst är havet alltid lockande, men många av de intressantaste skiftena ser man på land, på Ängö och vidare mot horisonten.

arkitektur_vrum
Vardagsrum i inredningskonceptet KLIPPGRÅ för BRF Riggen. Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma.

Köket – öppet för umgänge

Här skymmer inga väggar i onödan. Den öppna planlösningen maximerar både ljusinsläpp och utsikt. Kanske viktigast av allt öppnar den också upp för umgänge där man helst samlas. Det är länge sedan köket bara var en plats för matlagning. I Brf Riggen är hemmets hjärta utformat med högkvalitativa material och dessutom extrautrustat med utsikter som imponerar på de mest bortskämda gästerna.

Askmoln_kok
Kök i inredningskonceptet Åskmoln. Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma.

Sovrummet
– underbar utsikt varje morgon och kväll

När du slår upp ögonen väntar utsikten på dig. Den finns där varje dag. Den bjuder på variation, överraskningar och meditation. Här finns inget dåligt väder, bara storslagna scenerier. Sovrummen är utformade med en genomtänkt funktion. Det är rum med fokus på balans, vila och återhämtning. När det är dags att gå till sängs väntar utsikten på dig, med ljuset från staden i mörkret.

arkitektur_sovrum
Sovrum i inredningskonceptet KLIPPGRÅ för BRF Riggen. Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma.

Badrummet – en källa för inspiration

Att bo med havet som granne gör att man får en alldeles speciell relation till vatten. I Brf Riggen har stor omsorg lagts ned på bad- och duschrum. Här dominerar vackra och gedigna material, rena linjer med plats att addera en personlig touch. Toaletterna är vägghängda för bra funktionalitet och duschytorna är ljusa och rymliga. Den infällda belysningen skapar en ombonad känsla.

Askmoln_badrum
Badrum i inredningskonceptet ÅSKMOLN. Bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma.